Over ons

De Boer Burgum BV is dé partner voor aannemers van grote projecten in grond-/weg- en waterbouwprojecten. Van het bouwrijp maken van terreinen, het omleggen van het Prinses Margrietkanaal tot grote wegenbouwprojecten als de Centrale As. Met inmiddels 70 jaar ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in alle facetten van grondverzet, met als werkgebied Noord- Nederland. De Boer Burgum BV is een slagvaardig bedrijf met vakbekwame en gemotiveerde medewerkers. Samen kunnen we met ons moderne machinepark elke uitdaging aan. Hierin is ons motto helder en ouderwets: Klant is koning!

Onderneming van het jaar 2016 Door brancheorganisatie Cumula is De Boer Burgum BV uitgeroepen tot ‘onderneming van het jaar 2016’. De jury roemde de eigenzinnige visie, de innovatieve manier van werken en het willen delen van kennis met de sector. Een voorbeeld van innovatie is de digitalisering van grondstromen.

Specialist in kraanverhuur en grondverzet

Het logo HdB staat voor drie generaties De Boer. De Boer Burgum BV is gestart in 1946 door pake Heinze de Boer, opgevolgd door zijn zoon Harry de Boer en inmiddels is de derde generatie aan het roer, onder leiding van Heinze de Boer. De Boer Burgum BV heeft zich inmiddels gespecialiseerd in kraanverhuur en grondverzet en werkt voor grote aannemers in grond- weg- en waterbouw. Maar ook voor hoveniers en particulieren als het gaat om grondverzet voor tuinen, opritten, etc. Naast het verhuren van machines, inclusief bediening, kunnen aannemers offerte opvragen voor werkzaamheden volgens RAW-systematiek of op basis van Lum-Sum. Het werk wordt zodoende onderaangenomen van de desbetreffende aannemer. Vakmensen De Boer Burgum BV is u van dienst met zeer ervaren vakmannen in de grond-, weg- en waterbouw. Een laser behoort tot de standaarduitrusting, in overleg kan een afschotlaser en/of verdichtingsapparatuur toegevoegd worden. Naast GWW-vakmensen is het ook mogelijk een assistent in te zetten, als u dat wenst. Sinds 2002 is het bedrijf in het bezit is van het VCA* certificaat.